Стало відомо, хто з квітня продовжить отримувати 6500 гривень у “Дії“

Як ви вже знаєте, громадяни до 31 березня мали можливість подати заявку на отримання 6500 гривень від держави.  Проте, не усі отримали допомогу. Хто ще може розраховувати на кошти?

Деталі

Затримка виплат пов’язана з тим, що Міністерство економіки не встигло перерахувати кошти для надання допомоги. До кінця квітня держава обіцяє виплатити обіцяне, проте подати нові заявки зможуть тепер лише роботодавці, які будуть працевлаштувати переселенців.

Більшість українці, які подали заявку на початку березня, вже отримали свої кошти. Чекають виплати поки ті, хто надіслав заявку наприкінці місяця. Чекати доведеться доти, поки банк не отримає кошти з бюджету.

До кінця квітня триває подача заявок на отримання допомоги внутрішньо переміщеним особам. Дорослі зможуть отримати 2000 гривень, а діти та особи з інвалідністю — 3000 гривень. Суму переселенці будуть отримувати щомісяця, та місяць після війни.

Була скасована щомісячна допомога безробітнім, аби до кінця війни вони не сиділи без діла. Натомість роботодавці, які будуть відкривати нові вакансії та брати на роботу біженців зможуть отримати 6500 гривень.

Нові вакансії щоденно з’являються на сайтах оголошень, проте не в такій кількості, як до війни.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.