Київстар запустив послугу оповіщення “Знову в мережі”: як активувати

Мобільний оператор “Київстар” сповіщатиме про появу в мережі абонента, з яким втрачено зв’язок – він впровадив сервіс SMS-повідомлення “Знову в мережі”.  Про це йдеться у повідомленні компанії. Так, за допомогою SMS-повідомлення “Знову в мережі” абоненти можуть дізнатися, що їхні рідні або друзі з’явилися в зоні доступу мобільного оператора.

Для того, щоб отримати повідомлення про появу абонента в мережі, необхідно надіслати на його номер SMS-повідомлення зі спецкодом *D# та будь-яким текстовим повідомленням. При цьому сервіс має пролонговану дію: заявка залишається активною протягом 5 днів. Якщо абонент за цей час так і не виходить на зв’язок, оператор повідомить про це і запропонує повторно надіслати запит. Таким чином, абоненти Київстар можуть отримати повідомлення про появу в мережі абонентів усіх українських операторів.

У компанії також наголосили, що у тому випадку, якщо абонент протягом кількох днів не виходить на зв’язок, потрібно подати заяву до Національної поліції. У свою чергу, поліція володіє необхідними інструментами для найбільш ефективного пошуку людей.

На додаток до цього існують програми, які за попередньою згодою абонента дозволяють бачити через геолокацію його місцезнаходження. До них входить – “Мобільна безпека”. У разі втрати гаджета, програма дає можливість видаляти з нього інформацію віддалено.

Бачити місцезнаходження рідних також дозволяє додаток STARFind – він працює навіть із вимкненим GPS та доступний лише для абонентів Київстар.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.