ПриватБанк пояснив, як отримати соцдопомогу за березень на Приват24

Залишився всього тиждень: «ПриватБанк» нагадав клієнтам, зо для отримання допомоги за березень залишився всього тиждень. Як отримати допомогу внутрішньо переміщеним особам?

Деталі

Як тільки внутрішньо переміщені особа переїжджає до іншого міста, їй необхідно звернутись у місцевий ЦНАП, де потрібно написати заяву. При оформленні заяви вказуєте ІВАN своєї картки, на яку хочете отримувати допомогу. Для цього відкрийте «Приват24», в «Гаманці» оберіть потрібну картку та натисніть «Реквізити».

Для отримане допомоги за березень вам необхідно пожати заяву до 14 квітня. Вже незабаром це буде можливо зробити за допомогою мобільного додатку, не виходячи з дому. Дорослі біженці будуть отримувати по 2000 грн., а діти або громадяни з інвалідністю – 3000 грн. Кошти можуть отримати внутрішньо переміщені особи, які мешкають аби зареєстровані на території гарячих дій. Вони також потрібні перебувати на обліку та сплачувати ЄСВ. На даний момент заявку ви можете оформити в ЦНАП або УПСНЗ. З собою потрібно мати паспорт, ідентифікаційний код, свідоцтво про народження дітей, документ, що засвідчує інвалідність та номер IBAN вашої картки.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.