Хто може оформити виплату 2000 гривень щомісячної допомоги

Уряд намагається допомагати громадянам навіть у такі складні для всіх часи. Сьогодні ми вам розповімо про те, хто зможе отримати щомісячну виплату у 2000 грн.

Деталі

Подати заявку на отримання коштів ви зможете до 14 квітня включно. Виплати зможуть отримати всі, хто був змушений через війну залишити свої домівки. Нагадуємо, що старт програми відбувся 1 квітня. На сьогодні кількість внутрішньо переміщених осіб складає приблизно 130 тисяч. Крім того, додаткові 3000 грн зможуть отримати сім’ї з дітьми. Кошти автоматично надійдуть протягом 10 днів на картку «єПідтримки», якої ви користувались при вакцинації.

Кошти отримають ті громадяни, яким довелось виїхати з Волинської, Донецької, Луганської, Житомирської, Запорізької, Київської, Миколаївської, Одеської, Харківської, Сумської, Херсонської та Чернігівської областей. Для цього необхідно стати на облік у тому місті, в яке вам довелось переїхати. Після цього відвідайте ЦНАП або органи соц.захисту та подайте заяву. Виплати будуть надходити щомісяця до кінця дії військового стану в Україні, та ще один місяць після нього.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.