Київстар, Vodafone та lifecell найдешевші тарифи на безлімітний інтернет: в кого дешевше

Українські мобільні оператори продовжують підтримувати абонентів у такі непрості часи. Київстар, Vodafone та lifecell знижують ціни на свої послуги та розповіли про найдешевші тарифні плани.

Деталі

Статистика показує, що зараз абоненти найбільше користуються інтернетом, ніж іншими доступними послугами. «Київстар» пропонує свій безлімітний Інтернет від 150 до 500 гро га місяць. Найвигіднішим тарифом залишається «Київстар 4G», який  включає безлімітні розмови, дзвінки в мережі, а також 150 хвилин на інші оператори та 150 СМС-повідомлень.

Lifecell пропонує найдешевший тариф  “Інтернет без кордонів” за 90 грн. В нього входять безлімітний Інтернет, дзвінки в мережі lifecell, а також 250 хвилин на розмови з іншими операторами.

У Vodafone ціни на тарифи з безлімітним інтернетом стартує від 250 грн на місяць. Повний безлімі обійдеться абонентам у 350-1 500 грн. Vodafone SuperNet Unlim користуються популярністю серед українців: за 260 грн. можна отримати безліміт на розмови в мережі, 350 хвилин на розмови з іншими операторами та 50 хвилин на дзвінки за кордон.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.