Як можна отримати за кордоном безкоштовне житло

Українці, яким довелось виїхати закордон зможуть отримати знижку на оренду житла. Розмір знижки може сягати як 50% так і 100%, без урахування місцевих податків та зборів.

Деталі

Такі пропозиції надає українцям популярний сервіс оренди оренди нерухомості Booking. Знижена ціна та безкоштовне житло пропонується у 10 країнах Європи: Словаччині, Угорщині, Румунії, Польщі, Молдові, Чехії, Італії, Німеччині, Нідерландах та Австрії.

Бронювати житло рекомендується за декілька днів до прибуття. Ціна, яка може стояти у графі вартості оренди, становить 0,01 євро. Звичайно, що сервіс не отримує жодного прибутку, але мінімальна ціна виставлена тому, що у графі ціни не можуть бути виставлені нулі. Booking наголошує, що сплатити доведеться невеликі суми, які встановить місцева влада.

Сервісом зможуть скористатись українці, надавши документи, що засвідчують особу. Іноді для того, щоб забронювати безкоштовне житло, потрібно скористатися банківською карткою, і з неї навіть буде списано гроші. Однак усі ці кошти потім повернуть повністю, запевнили у Booking.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.