Нова тема Minimal Night для 12.5 приємно здивувала фанатів Xiaomi

Сьогодні я покажу нову роботу дизайнера Guffy. Тема адаптована до двох режимів установки, має динамічний локсрин з налаштуваннями анімацій, відображення дати та годин і загалом усі компоненти добре опрацьовані та гармонійно пов’язані між собою.

З екрану блокування доступна камера. У лівому нижньому куті є кнопка налаштування анімації. Тут можна *включити* млин, мерехтливі зірочки, падіння метеоритів та *хмари*
Свайп праворуч від лівої кромки внизу екрана відкриє панель з доступом до деяких програм. Вгорі панелі можна переключитися на налаштування відображення дати та годин.

Віджет на робочому столі відкриває лише годинник. Симпатичні значки на світлі підкладці. Кількість стовпців у папках звичайна. Сітка робочого столу 4*6, 5*6.
У панелі повідомлень розділені повідомлення. Для тих, хто використовує шторку у згорнутій 5, у розгорнутій 4 ярлики в ряду. У центрі управління активовано оператора стільникового зв’язку. Колір тогглів і тайлів змінений, а самі вони виглядають здорово, як повітряні) Смужка яскравості в темному режимі в шторці без смужки, але місце клікабельне і працює як звичайно.
У налаштуваннях змінені мініатюри програм. У дзвонилці англійський номеронабирач в обох режимах.

Тест на RN 10 Pro і Mi 9T (MIUI 12.5 і 12, android 11 і 10) – застосувалася чудово і чудово виглядає.
Дивимося скріншоти та ділимося враженнями:

І кілька скріншотів із темного режиму:

Тему завантажувала в регіоні Індія, можливо, вона є і у вашому регіоні, перевіряйте. Після застосування рекомендується перезавантажити пристрій. Посилання слід відкривати за допомогою програми Теми, а не браузером. У кого тепер посилання *кидає* тільки в браузер і немає можливості вибору, рекомендую ввести в пошуковий рядок програми Теми назву даної теми або нік автора і з результатів вибрати дану тему.
Завантажити

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.