Які смартфони Xiaomi не отримають MIUI 13.5

У житті завжди потрібно планувати на один, а краще на кілька кроків уперед. І якщо на цьому етапі компанія Xiaomi та розробники їх фірмової прошивки MIUI працюють над тринадцятою версією фірмового інтерфейсу, на горизонті вже маячить проміжне видання MIUI 13.5.

Ми вже публікували інсайдерські дані про те, які пристрої можуть перейти на MIUI 13.5 протягом декількох місяців. Тепер настав час поганих новин, оскільки ми готові опублікувати список смартфонів, які ніколи не побачать MIUI 13.5.

Здебільшого йдеться про старі смартфони, які були представлені понад два роки тому. Якщо розглядати модельний ряд Xiaomi Mi, то апдейт не дістанеться Mi 9, 9 SE, 9 Lite, Mi 9 Pro, Mi 9T, 9T Pro, Mi CC9, CC9 Meitu. Серед усіх смартфонів Redmi не поновляться смартфони Redmi K20, K20 Pro,

K20 Pro Premium, Redmi Note 8, Redmi Note 8T, Note 8 Pro, Redmi 9A, Redmi 9AT, 9i, 9C. Серед смартфонів POCO також знайшлися свої “невдахи” – POCO C3 та POCO C31 не перейдуть на MIUI 13.5. Вкотре скажемо, що розробник може переглянути власні плани.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.