Які нові послуги з’явилися у застосунку Дія

У період повномасштабної війни у країні одним з найважливіших додаток доя українців став державний портал «Дія». Раніше українці широко ним користувались за часів пандемії, надаючи COVID-сертифікати. Але нещодавно у «Дія» з’явились нові корисні послуги, які точно стануть у нагоді в рашкі складні часи.

Деталі

Зазначається, що державним порталом зараз користується більша половина населення країни. А з початку війни Мінцифра переорієнтувала свою роботу. Наприклад, буль сформовано новий «єДокумент». Так, як паперові документи (зокрема, паспорт) не можна додати до порталу, його не можна показати при переїзді через блок-пост. А якщо громадянин втратив свій паперовий паспорт, то можуть виникнути проблеми. Тому, було вирішено сформувати документ на період воєнного стану, який також зможе засвідчувать вашу особу.

«єДокумент» можна також використовувати у державних органах. Він містить фото, паспортні дані людини, податковий номер та QR-код.

До порталу також було додано швидку кнопку переказу коштів на допомогу ЗСУ. У «Дії» можна також повідомляти про рух та місцезнаходження ворожої техніки. У порталі можна переглядати телебачення та прослуховувати радіо у «Дія.TV» та «Дія.Радіо». А виплеснути всю злість ви зможете знищуючи ворожі війська у грі «єБайрактар».

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.