Київстар розповів, як прискорити інтернет

Нещодавно ми розповідали про те, зо трійка мобільних операторів запустили національний роумінг, що дозволяє перемикати мобільні мережі. Сьогодні оператори появились тим, як краще користаюуватись мережею у такі непрості часи.

Деталі

Опубліковані поради допоможуть зменшити навантаження на мережу, що є досить важливі у період війти. Досить багато користувачів ділились інформацією, що мультмедійний контент у месенджерах гальмує.

Мобільні оператори стверджують, що зростання на мережу справді зросло майже втричі, а найбільший сегмент зростання пов’язаний з соціальниии мережами. Громадяни намагаються бути в курсі всіх новин та постійно ознайомлюються з новою інформацією.

Проте, простими діями ви можете зменшити навантаження на мобільну мережу. По-перше, вам потрібно вимкнути автозавантаження у месенджерах. Крім того, у Play Market або App Store вимкніть автооновлення додатків.

У налаштуваннях також можна вимкнути дозвіл програмам працювати у фоновому режимі. Таким чином ви перекриєте додаткам у фоновому режимі використовувати мобільний трафік.

При перегляді відео на YouTube обирайте меншу якість та за можливості використовуйте Wi-Fi.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.