ПриватБанк, Ощадбанк та monobank анонсували зміни у роботі

У Національному банку України заявили, що, незважаючи на воєнний стан, що діє в країні, клієнти вітчизняних банків зможуть і надалі отримувати всі необхідні послуги. Так, українська система електронних платежів (СЕП) працюватиме без вихідних та фактично цілодобово. При цьому всі банківські установи України підключені до СЕП, тому можуть гарантувати клієнтам безперебійне здійснення безготівкових операцій щодня протягом 23 годин на добу.

Крім того, у Нацбанку пояснили, що будь-яка операція переказу коштів, навіть якщо її учасниками є клієнти різних банків, займає не більше 20 хвилин. До того ж на сьогоднішній день стабільно та без вихідних працюють усі онлайн-послуги Ощадбанку, Привату, Монобанку та інших вітчизняних фінустанов. Слід зазначити, що цілодобово і без вихідних безготівкові операції можуть здійснювати як фізичні особи, а й юридичні. Таким чином, у вихідний день підприємство за потреби може навіть нарахувати зарплату своїм працівникам.

Серед іншого, без обмежень у будь-який час доби проводяться розрахунки та транзакції з карток платіжної системи Visa, Mastercard, “Простір” тощо. Для зняття готівкових операцій у банкоматах також немає обмежень щодо часу та дня тижня.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.