Перший дешевий смартфон Blackview OSCAL S60 Pro із нічним баченням

Серед усіх китайських виробників смартфонів Blackview посідає особливе місце. Дана компанія вже багато років знаходиться на ринку і примудряється випускати дуже круті смартфони у різних нішах. У модельному ряді Blackview є і захищені апарати та довгожителі. Сьогодні стало відомо про новинку Blackview OSCAL S60 Pro, головною особливістю якої стало нічне бачення. Виробник заявляє, що смартфон став першим у світі бюджетним пристроєм з камерою нічного бачення. Крім цього, OSCAL S60 Pro може похвалитися високим рівнем швидкодії та захищеністю.


Камера нічного бачення заснована на модулі Sony IMX219 з роздільною здатністю 8 Мп і дозволяє робити знімки у повній темряві. Сценаріїв застосування такої камери дуже багато. Ви можете знайти приховані камери в номері готелю (за рахунок інфрачервоного бачення), знімати нічних тварин без розлякування їх спалахом.

Але при яскравому освітленні камера робить дуже круті фотографії. S60 Pro підтримує підводний режим, що ще більше розширює можливості використання смартфона. Є кілька програмних сценаріїв зйомки, наприклад, режим “краси”, “чорно-білий режим”, “професійний режим”. Але смартфон може похвалитися не лише камерою, він комплектується величезною батареєю на 5580 мА/год, що дозволяє на кілька днів забути про зарядку. Виробник заявляє про 7 годин мобільного геймінгу, 8 годин перегляду відео, ну а в режимі очікування смартфон здатний протриматися більше 10 днів.

 

Blackview OSCAL S60 Pro працює на базі операційної системи Android 11 із фірмовою оболонкою Doke OS 2.1. На борту процесор MediaTek Helio A25, 4 ГБ оперативної пам’яті, накопичувач на 32 ГБ і можливість розширення картами microSD ще на 1 ТБ. Ну а щоб ви не турбувалися за збереження такого крутого смартфона, він одягнений у захищений корпус за стандартом IP68 та IP69K з підтримкою військового захисту MIL-STD-810H. Придбати смартфон можна буде після початку продажу 28 березня

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.