Нова пошта знизила вартість доставки

«Нова пошта» здивувала українців та знизила тарифи на доставку особливих товарів. Таким товаром стала…гума для авто. Отримали поштою гуму можна тепер зі зниженою ціною.

Деталі

Попереду літо, а це означає що саме час перевзути авто. Поштовий оператор вирішив зробити знижку у 40% — за шину доведеться заплатити приблизно 30 гривень (це також залежить від радіусу гуми).

«Змінювати зимові шини на літні рекомендують коли середньодобова температура стабільно сягне +7 ℃. Оскільки переважна більшість наших клієнтів купують шини саме в інтернет-магазинах, ми вирішили зробити знижку на доставку шин для легкових авто у – 40%».

Навіть у такі непрості часи поштовий оператор працює, проте, з деякими обмеженнями. Якщо ви плануєте замовити гуму, вам варто переглянути список доступних вантажних відділень на офіційному сайті «Нової пошти».

Робота Нової пошти в областях, де ведуться бойові дії, обмежена, але в деяких відділеннях можна отримати посилку, без можливості відправлення. Такий режим діє у низці міст Чернігівської, Сумської, Харківської, Запорізької, Херсонської, Миколаївської областей.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.