Київстар, Vodafone та lifecell назвали найдешевші тарифи

Українські оператори стільникового зв’язку роблять все для того, аби абоненти залишатись на зв’язку у такі непрості часи. Деякі з послуг стали для абонентів безкоштовними, а за деякі доведеться заплатити.

Деталі

Наприклад, мобільний оператор «Київстар» в середньому пропонує свої послуги від 75 до 175 гривень. Більшість з тарифів пропонують абонентам не тіло гігабайти та хвилини, а й послуги домашнього інтернету. Також опрератор має корпоративні тарифи з безлімітлом за ціною 500 гривень на місяць.

Абоненти Vodafone в середньому щомісяця віддають за свій тариф від 125 гривень за місяць. За мінімальну ціну абоненти отримають 7 ГБ Інтернету, безліміт по мережі та 150 хв на дзвінки на номери інших мобільних операторів.

За 260 гривень на місяць оператор пропонує повний безліміт на дзвінки та інтернет.

600 грн на місяць Vodafone пропонує безліміт на інтернет та дзвінки, 1000 хв на інші мережі, 1000 SMS по Україні. Найдорожчий тариф мобільного оператора коштує 1500 грн на місяць. До нього входять безліміт і на інтернет, і на дзвінки, і на інші мережі, а також 2500 SMS по всій Україні.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.