В Україні почались перші виплати 6500 грн з Дії: коли всі отримають

Нещодавно розпочались перші виплати програми «єПідтримки». Кошти вже отримали українці, шо подали заявки першого дня. На сьогоднішній день виплати отримали близько 500 тис. українців. Кошти приходять почергово.

Всього було подано близько 4 млн.заявок. Кошти надходять почергово.

Загалом на єПідтримку отримано майже 4 млн заявок. Гроші можуть отримати всі наймані працівники, за яких сплачується ЄСВ, та ФОП усіх груп з населених пунктів, де активно ведуться бойові дії. Кошти можна витрачати без обмежень, а також знімати в банкоматах або перераховувати на інші картки.

Їх можуть отримат наймані працівники та ФОП усіх груп, які мешкають у Чернігівській, Сумськвй, Харківській, Херсонській, Миколаївській, Запорізькій, Донецькій, Луганській, Житомирській, Одеській, Волинській, Дніпропетровській, Київській та м. Київ.

Гроші будуть зараховані на ковідну картку, якщо ви отримували кошти за вакцинацію. Якщо ж ні, то її можна отримати у два кліки:

  • відкрийте мобільний додаток Приват24;
  • потім вкладкуГаманець;
  • меню Додати;
  • картка єПідтримка.

Кошти з карток єПідтримка можна витрачати для оплати будь яких товарів та послуг на території України та переказувати з них кошти на інші картки та рахунки.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.