Укрпошта показала спосіб заощадити на комуналці

У компанії зазначили, що по можливості українці мають оплачувати послуги ЖКГ, адже це допомагає підтримувати економіку країни та армію. Поштовий оператор Укрпошта пропонує клієнтам заощадити під час оплати за комунальні послуги у відділеннях компанії. Як повідомляє прес-служба Укрпошти, діятиме знижка до кінця березня. У Компанії наголосили, що оплата послуг ЖКГ є вкрай важливою під час воєнного стану, адже дозволяє країні підтримувати економіку та армію.

“Сплати комунальні платежі у відділенні Укрпошти зі знижкою 25% на комісію за оплату”, – повідомили у прес-службі компанії.

Зараз в Україні працює 4799 стаціонарних відділень. Дізнатися, де розташоване найближче відділення, в якому можна скористатися знижкою 25% на оплату комуналки можна за посиланням, обравши відповідний фільтр:


Варто зазначити, що також Укрпошта пропонує клієнтам послугу надсилання посилок з дому в країни Європи – Польщу, Румунію, Молдову, Угорщину та Словаччину. При цьому діє знижка у 70% на доставку посилок до цих країн, адже саме вони приймають найбільшу кількість біженців із України.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.