Як підключитися до інтернету від Ілона Маска в Україні

Як ви вже знаєте та могли чути, дотУкиаїни прибули комплекти для підлючення Інтернету Starlink від Ілона Маска. Сьогодні ми розповімо вам як до нього підлючитись.

Деталі

До комплекту для підключення Інтернету входять такі компоненти: антена (тарілка), Wi-Fi маршрутизатор, термінал для приймання сигналу, кабель довжиною 30 метрів. Все це коштує приблизно коштує 500$, а щомісячна плата становить 100$.

Для того, щоб отримати комплект вам необхідно залишити заявку на сайті компанії.
На схвалення заявки доведеться чекати деякий час. Антена ставитись на вулиці, переважно на даху. Потім до неі підключають кабель і вставляють шнур живлення в розетку.

Потім, у Google Play або AppStore звантажуєте  додаток Starlink та налаштувати його, увівши ім’я домашньої мережі та пароль. До речі, Михайло Федоров, міністр цифрової трансформації стверджує, що застосунок Starlink, який дозволяє користувачам смартфонів отримати доступ до супутникового Інтернету від Space-X, став найбільш завантажуваним в Україні. Загалом його завантажили понад 100 тис. разів.

Щоб адаптувати Starlink для України, компанія SpaceX постійно  працює над оновленням та адаптуванням системи для умов України. Як повідомив нещодавно Ілон Маск у Twitter, наразі компанія працює над тим, щоб забезпечити “…зниження пікового споживання енергії, щоб Starlink можна було живити від автомобільного прикурювача. Увімкнено мобільний роумінг, тому антена може підтримувати сигнал під час руху транспортного засобу”.

 

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.