“ПриватБанк” розпочав видачу кредитів під 0%

Кабмін разом з «ПриватБанком» повідомив про нову систему кредитування громадян. Кабмін запропонував деяким підприємцям кредит під 0%. Сьогодні ми розповімо про те, як його можна отримати у «ПриватБанку».

Деталі

Операція отримала назву «Пільгове кредитування». Під категорію підлягають аграрія, яка навіть ц воєнний стан продовжує свою роботу на полях.

Фінансова установа вже почала приймати заявку на отримання кредиту від держави під 0%. Перевага в тому, зо заявку модна подати онлайн, а не відвідувати відділення фінансової установи.

Кредити будуть видаватись на строк до 6 місяців, з підключенням програми держави 5,7,9% за наступними кредитними продуктами:

  • “КУБ із заставою” до 5 млн грн під забезпечення державою гарантій до 80% від суми кредиту без додаткової застави від Клієнтів;
  • “Агросезон” до 5 млн грн під забезпечення державної гарантії до 80% від суми кредиту і без застави;
  • “Агросезон” від 5 до 50 млн грн під забезпечення державної гарантії до 80% від суми кредиту з додатковим забезпеченням від Клієнтів 20% від суми кредиту під заставу сільгосптехніки.

Кредитування доступне для виробників аграрної продукції з “банком землі” в обробці від 100 до 10 тисяч га, розташованих на території України в регіонах, де зараз не ведуться бойові дії.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.