“Дія“ повернула українцям документи

До недавна більшість громадян нашої країни зіткнулись з тим, шо деякі документи з державного порталу «Дія»не були доступними. Але тепер всі ID-карти і біометричні закордонні паспорти повернули до системи.

Деталі

Тепер громадяни можуть вільно користуватись державним порталом «Дія», оновивши його. Після цього всі користувачі зможуть спостерігати всі необхідні їм документи у ці нелегкі часи.

Це пов’язано з тим, що Єдиний державний демографічний реєстр знову розпочав свою роботу. А документи, що раніше були не доступні зараз знадобляться по в’їзді в Польшу та Молдову. Але пам’ятайте, що якщт ви плануєте перетинати кордони іншої держави, то вам необхідно мати паперовий документ.

Електронний варіант документів вам знадобиться в тому випадку, коли ви будете минати блок-пости. Крім того, державний портал вже за декілька Діна почне прийом заяв на відшкодуванння зруйнованого житла.

Звичайно, з часом буде розроблений ще один варіант подачі заяв. Він розрахований на тих людей, які нк зможуть подати заяву через «Дію».

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.