“Дія” обновила свій додаток тривоги

Ajax за підтримки Дії представили оновлену версію додатка «Повітряна тривога», яка може похвалитися розширеною функціональністю. Про це повідомляється на веб-ресурсі української компанії.

У версії 2.2 з’явилася можливість регулювання гучності повідомлень про повітряну тривогу. Представлені на ринку України мобільні оператори більше не тарифікуватимуть трафік мобільного додатка. Таким чином, користуватися ним безкоштовно українці зможуть не лише вдома, а й на вулиці. Ще одним нововведенням став запуск окремого Telegram-каналу. Він використовується для дублювання повідомлень мобільного аплету. Для отримання доступу до нової функціональності необхідно оновити програму до останньої версії.

Представник Ajax Systems із цього приводу зазначив, що компанія отримала багато запитів на надання API. З міркувань безпеки керівництво розробника охоронного обладнання вирішило не ділитися зі сторонніми компаніями доступом до програмного забезпечення.

Натомість у Telegram був запущений окремий канал. У ньому публікуються повідомлення із мобільного додатка. Інформацію про початок та завершення повітряної тривоги Ajax отримує від обласних адміністрацій. Це дає змогу компанії оперативно інформувати українців про загрози авіаударів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.