Google додав функцію від «Дії» в усі смартфони: як це працює

У зв’язку з повномасштабним вторгненням на територію нашої країни, людям довелось пристосуватись до нового життя. Якщо раніше ми завантажували додатки з і мобільними іграми, то зараз ми завантажуємо додатки, які повинні зберегти нам життя. Та чи вірно ми робимо?

Деталі

У зв’язку з цим, компанія Google разом з налим урядом розробила сповіщення про тривогу на Android-смартфонах. Для цього користувачі можуть навіть нічого не завантажувати, адже попередження про тривогу буде надходити у вигляді сповіщень.

Програма має той ж механізм, який попереджує про землетруси. Вона автоматично сповідує людей про початок та кінець стихійного лиха. Попереджає не тільки у містах, а й в його околицях.

Українці помітили, що оповіщення га смартфоні приходять швидше, аніж з офіційних каналів, додатків та сирен. В умовах повномасштабної війни це може бути питанням життя і смерті.

Тому, звичайно ми радимо користуватись такою системою оповіщень, якщо вона підтримується на вашому типу смартфона, додатками та офіційними телеграм-каналами.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.