Як провести інтернет в укриття

Інтернет-провайдери піклуються про своїх користувачів у такі непрості часи. Тому, було прийнято підключати Інтернет прямо в сховищах, аби громадяни тепер не пропускали важливі повідомлення.

Деталі

Проєкт реалізується Департаментом інформаційно-комунікаційних технологій КМДА разом із інтернет-провайдерами.

“Під час війни комунікація та швидкий доступ до інформації дуже важливі. Завдяки інтернету люди можуть дізнатися інформацію про своїх рідних та друзів, стежити за новинами та новими обмеженнями, що вводяться у зв’язку з військовим становищем, координувати та отримувати допомогу та інше. Закликаємо приєднатися до проекту і забезпечити встановлення та підключення Wi-Fi точок за заявками киян з нашої платформи за власний рахунок. Слава Україні!”, — говориться у публікації.

Ви можете вже зараз прчати залишали заявку за даним посиланням посиланням. Після цього з вами обов’язково зв’яжуться та попередять про аиїзд спеціаліста про візит майстра.

А громадяни, які раніше працювали у схожих сферах зможуть допомагати та підключати Інтернет. Для потрібно залишити заявку тут. А за цим посиланням, ви зможете переглянути карту укриттів.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.