Як підключитися до інтернету іншого мобільного оператора

Нещодавно трійка популярних мобільних операторів оголосила чудову новину: абоненти зможуть скористуватися національним роумінгом. Зроблено це для того, аби абоненти змогли підключитись до мережі інших мобільних операторів, якщо їх мережа недоступна.

Деталі

Про це оператори Київстар, Vodafone та lifecell повідомили у спільному прес-релізі.

«На даний момент, абоненти можуть використовувати не лише голосові дзвінками та SMS, а й мобільним 2G/3G інтернетом на швидкості до 512 кбіт/с, щоб обмінюватися повідомленнями у месенджерах або шукати інформацію в інтернеті».

За допомогою такої функціі абоненти зможуть перемикати б між мережами інших мобільних операторів, якщо зникає зв’язок контрактного оператора. Компанії вважають, що Інтернет є також важливою частиною спілкування, як дзвінки та SMS. 

Тарифікація буде відповідати вашому тарифу. Крім того, абоненти lifecell зможуть підключатись до роумінгу автоматично. Абонентам Київстар та Vodafone доведеться самостійно перемикати опції.

Вимкнути автовибір мережі на Android:

  • Налаштування – Мобільна мережа (або Підключення) – Оператор

на iOS:

  • Параметри – Стільникові дані – Вибір мережі;
  • Знайти та вибрати доступну мережу: Vodafone UA, UA-KYIVSTAR або lifecell

Якщо зареєструватися не вдалося, потрібно спробувати ще раз або вибрати іншу мережу. Перевірити це ви можете надіславши повідомлення у месенджери. Мобільні оператори закликають користуватись функцією лише за потребою.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.