Три поради від операторів як підвищити якість зв’язку

З початку воєнних дій на території нашої країни, мережі мобільних операторів працюють у незвичному режимі. Вони постійно перенавантажені та потерпають від обстрілів. Ми розповімо вам про три прості кроки, які будуть знижувати навантаження на мережу.

По-перше, вам варто вимкнути авто завантаження медіа у месенджерах. По-друге, якщо ви переглядаєте YouTube чи інші відеоролики, то по можливості знижуйте якість відео та користуйтесь Wi-Fi.

Такі прості поради допоможуть громадянам вчасно отримувати важливі повідомлення. Крім того, у гарячих точках громадяни можуть скористатись національним роумінгом та самостійно обирати мережу мобільних операторів.

З початку війни навантаження на мережі різко зросло. Люди постійно оновлюють інформацію, що створює велику навантаження на мережі операторів.

Фахівці компанії вже провели комплекс заходів щодо оптимізації мережі в умовах підвищеного навантаження. Інженери компанії також невідкладно реагують на позаштатні ситуації і роблять усе можливе, аби забезпечити стабільну роботу мережі.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.