Укрпошта відновила доставку з онлайн магазинів: список

Поступово відновлюватиметься доставка з усіх майданчиків, з якими компанія працювала до війни. З 11 березня поштовий оператор “Укрпошта” відновила доставку з найбільших маркетплейсів та інтернет-магазинів в Україні. Про це повідомила прес-служба компанії. Так, йдеться про ОLX, prom.ua, Rozetka, eva. Крім того, здійснюватиметься доставка з онлайн-магазинів одягу, товарів широкого вжитку, іграшок, товарів для дому та ін.

Список магазинів:

Щоб забезпечувати доставку, станом на 11 березня працює 4783 відділення «Укрпошти». Окрім цього на маршрути, де це безпечно, виїжджають пересувні відділення.

“Поступово ми відновлюватимемо доставку з усіх майданчиків, з якими працювали до війни, тому що розуміємо, як це важливо для наших клієнтів. Крім того, відновлення доставки з маркеплейсів дозволить українським підприємцям повернутися до роботи, заробляти гроші та посилювати економіку”, – коментує заступник гендиректора Укрпошти Олена Степіна.

За даними компанії, станом на 11 березня працюють 4783 відділення Укрпошти. Також відновили роботу пересувні відділення, які їдуть там, де це є безпечним. Поштовий оператор працює майже у всіх областях, а там, де йдуть активні бойові дії – з обмеженнями.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.