У Vodafone з’явилися серйозні проблеми

Компанія Vodafone заявляє про перевантажену мережу. Оператор Vodafone зробив розсилку SMS із закликом. Але насправді заклик актуальний для абонентів усіх операторів. Оператор мобільного зв’язку Vodafone заявляє, що мережа перевантажена та просить українців про допомогу. Такі повідомлення одержують користувачі Vodafone на свої мобільні телефони.

Для покращення функціонування мережі Vodafone вимагає:

  • відключити автозавантаження медіа у месенджерах;
  • встановити низьку якість відео на YouTube;
  • по можливості використовувати Wi-Fi.

Національний роумінг
Провідні українські мобільні оператори Vodafone, Київстар, lifecell разом з іншими держструктурами запускають в Україні національний роумінг. Це означає, що якщо мережа вашого оператора раптом недоступна, ви зможете переключитися на мережу іншого оператора, зберігши свої тарифи. Щоб підключитися до національного роумінгу, потрібно виконати досить прості маніпуляції на своєму смартфоні:

Вимкнути автовибір мережі (на Android: налаштування – мобільна мережа (або підключення) – оператор; на iOS: параметри – стільникові дані – вибір мережі).

Знайти та вибрати доступну мережу: Vodafone UA, UA-KYIVSTAR або LIFECELL.
Якщо реєструватися не вдалося, спробувати ще раз або вибрати іншу мережу.
Перевірити можливість вихідного дзвінка, SMS.

Спочатку національний роумінг запрацює у Харківській, Херсонській, Сумській, Полтавській, Дніпропетровській, Запорізькій, Донецькій, Луганській, Кіровоградській, Миколаївській областях.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.