Київстар нараховує 250 гривень своїм абонентам

Кошти нараховуються автоматично при перетині кордону. Київстар розширив список країн, де абонентам нараховуються бонусні кошти для спілкування у роумінгу. Про це повідомила прес-служба компанії.

“Ми турбуємося про кожного абонента, який у результаті війни виїхав за кордон. Тому розширили список країн, де можна отримати бонусні кошти для спілкування у роумінгу. Окрім Польщі, Румунії, Словаччини, Молдови та Угорщини, тепер вони доступні ще й у Німеччині, Італії , Литві та Чехії”, – йдеться у повідомленні.

Також у Київстар додали, що абоненти мають змогу отримати вдвічі більше бонусів – 250 гривень. Термін дії бонусів – 30 днів.

Ці кошти нараховуються автоматично при перетині кордону. Крім того, абоненти можуть користуватися спеціальними тарифами в Європі:

1 Мб інтернету складає 0,10 грн.;
1 хвилина вхідного дзвінка або вихідний дзвінок у країні перебування або в Україну – 1 грн.;
1 SMS – 1 грн.


“Пам’ятайте, що завдяки нашому роумінгу ви можете здійснювати аудіодзвінки або обмінюватися текстовими повідомленнями у Viber, Facebook, Messenger, Telegram та WhatsApp без плати за трафік. Тільки за перший тиждень війни в Україні ми перевели на рахунки своїх абонентів, які виїхали за кордон, понад 26 млн. бонусних гривень. Обіцяємо підтримувати кожного і надалі!”, – наголосили у Київстар.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.