Нова тема Abstraction для MIUI 12 приємно здивувала фанатів Xiaomi

Хочу показати вам нову роботу дизайнера Rohit, яка адаптована до двох режимів установки. Тема приємна з незвичайним віджетом і повітряними іконками і мініатюрами додатків, а також аватарками.

З екрану блокування доступні багато програм, інформація про дату та погоду, а також налаштування звуку, блютуз, wifi і т.д. Також є інформація про пройдені кроки та поточний заряд батареї. Свайп ліворуч відкриває сам локскрин і тут можна вибрати стиль відображення годинника.

На робочому столі інформативний віджет не зовсім звичайної форми, відкриває годинник, погоду та календар, а також показує використаний трафік та крокомір. Іконопак як я вже писала вище дуже приємний барвистий та яскравий. Сітка робочого столу 4*6, 5*6. Кількість стовпців у папках стік. У центрі управління активовано оператора мобільного зв’язку. Повідомлення розділені. Для тих, хто використовує шторку в згорнутій 5, в розгорнутій 4 ярлики в ряду. У дзвонилці українсько-англійський номеронабирач. Фото вихідного дзвінка звичайне.

Тест на RN 10Pro та Mi 9T (MIUI 12.5 та 12; android 11 та 10) – застосувалася добре і виглядає також здорово. Для власників дзвонилки від Гугла нагадаю, що темами вони не змінюються. Сьогодні я почну зі скріншотів із темного режиму, дивимося:

І кілька скріншотів зі світлого режиму:

Тему завантажувала в регіоні Індія. Після застосування рекомендується перезавантажити пристрій.
Завантажити

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.