В Telegram розповіли чи захищені повідомлення українців

Наші громадяни кожного дня використовують різні месенджери. Проте,  серед населення лунає думка, що користуватись ними не є досить безпечно. Сьогодні ми розвіємо один з головних міфів стосовно популярного месенджера.

Деталі

Нещодавно Павло Дуров, засновник Telegram, розвіяв міфи. Павло розглядав можливість обмеження месенджена в Україні та росії на час війти. Але з часом засновник відмовився від цієї ідеї. Він закликає українських користувачів не сумніваюсь у безпеці месенджера. Павло додав, що його матір з України.

“Дев’ять років тому я був генеральним директором ВКонтакті, найбільшої соціальної мережі у Росії та Україні. 2013 року російська служба безпеки ФСБ зажадала, щоб я надав їм особисті дані українських користувачів ВК, які протестували проти проросійського президента. Я відмовився виконувати ці вимоги, бо це означало б зрадництво наших українських користувачів. Після цього мене звільнили з компанії, яку я заснував, і був змушений покинути росію. Я втратив свою компанію та свій будинок, але зробив би це знову – без вагань”, – написав він.

Дупла таки утримався від того, аби правдиво описати ситуації в країні. Війну він описав “трагічним конфліктом”.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.