В “Київстар” зв’язок тепер буде більш надійним

Нещодавно трійка найпопулярніших мобільних операторів разом з державним порталом «Дія» та іншими організаціями об’єдналась, та створила диво. Для того, аби забезпечувати своїх абонентів стабільною мережею, оператори об’єднали свої зусилля та створити спільну мережу.

Деталі

Функція працює як національний роумінг. Поки функція у тестовому режимі. Перш за все розумієш буде підключений к найбільш постраждалих від окупантів областях: Харкіській, Сумській, Херсонській, Полтавській, Запорізькій, Кіровоградській, Миколаївській, Дніпропетровській, Луганській та Донецькій областях. Вже після цього роумінгом можуть скористатись жителі Житомирської, Вінницької, Чернігівської та Черкаської областей.

Роумінг допоможе абонентам самостійно обирати мережу того чи іншого мобільного оператора. Це буде корисним тоді, коли, наприклад, мережа вашого мобільного оператора була пошкоджена внаслідок бойових дій.

Послуга є безкоштовною та потребує додаткових коштів для підключення. На дивуйтесь, адже це нормально, коли назва мережі буде змінюватись на ту, яку ви обрали. Тарифікація дзвінків та SMS відбувається згідно вашого тарифного плану.

Для підключення послуги в ОС Android:

  1. Перейдіть до налаштувань;
  2. Знайдіть розділ «Мобільна мережа/Підключення»;
  3. Оператор.

Для iOS:

  1. В налаштуваннях знайти розділ «Параметри»;
  2. Знайти «Стільникові дані»;
  3. «Вибір мережі»
  4. Знайти й вибрати доступну мережу вручну: Vodafone UA, UA-KYIVSTAR чи LIFECELL;
  5. Перевірити через дзвінок чи SMS.

Звертаємо увагу на те, що підключення національного роумінгу передбачає значне навантаження на мережі операторів. Відтак це може впливати на якість роботи деяких послуг.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.