Новий графік роботи ПриватБанку та нове обмеження знаття грошей

Приватбанк продовжує працювати, незважаючи на складну ситуацію в Україні через вторгнення Росії. Як повідомляє прес-служба банку, відділення працюватимуть і у вихідні – з 5 по 8 березня, але у регіонах, де це можливо.

“5-8 березня ПриватБанк працюватиме, наші відділення відкриються, де це можливо, і працюватимуть у скороченому режимі: з 10 до 13 години. Українська фінансова система та система електронних платежів НБУ працюватимуть у вихідні дні без обмежень”, – йдеться у повідомленні.

Також у ПриватБанку нагадали українцям, що вони можуть переказати гроші з карток “Підтримка” та рахунків Бонус+ на потреби ЗСУ, зазначивши, що клієнти вже перерахували 1 752 971 994 гривні на армію України. Крім того, на окремий рахунок, відкриті НБУ, вже почали надходити кошти на гуманітарну допомогу українцям, які постраждали від бойових дій. За першу добу із цього приводу перераховано 6 824 205 гривень.

“Нагадаємо, що в умовах військового становища обмежено зняття готівки (крім кредитних коштів) у банкоматах ПриватБанку. З карток ПриватБанку: 20 000 грн. о 3 годині, 100 000 грн. на добу. З картки іншого банку – не більше 10 000 грн. за операцію / 10 000 грн. за 3 години. Такі ліміти встановлені, щоб якомога більше клієнтів мали змогу отримати готівку”, – повідомили у ПриватБанку.

Також клієнти банку можуть знімати готівку з карток за кордоном. Також немає обмежень на безготівкові розрахунки за кордоном.

Клієнти банку, які перебувають за кордоном, можуть звертатися до контакт-центру за телефоном: +38 073 716 11 31

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.