“ПриватБанк” змінив правила роботи з валютою та зробив сюрпризи в банкоматах

У непрості для нашої країни часи, фінансові установи намагаються робити все для громадян. Тому, «ПриватБанк» відкрив для українців нові можливості.

Деталі

Тепер громадяни, які знаходяться закордоном зможуть знімати готівку та розраховуватись банківськими картками. НБУ не вводив обмежень до безготівкових розрахункам українцям, що залишились в країні та перебувають закордоном.

Нацбанк продовжує видавати громадянам іноземну валюту, не встановлюючи певного ліміту, але було введено обмеження до 30 тисяч гривень на день.

Для росії та бірорусі Нацбанк увів такі обмеження:

  • зараховувати кошти на рахунки клієнтів фізичних осіб за переказами, здійсненими електронними платіжними засобами, що видаються учасниками міжнародних платіжних систем, що діють на території росії та білорусі;
  • Приймати в Україні електронні платіжні засоби, у тому числі перекази, видані учасниками відповідних міжнародних платіжних систем.

Російськомовні громадяни при отриманні готівки в банкоматі будуть спостерігати напис «Слава Україні» на синьо-жовтому прапорі.

Крім того, прямо у банкоматі всі охочі зможуть переказати кошти на підтримку ЗСУ. Якщо ви хочете перевести кошти через термінал, то пункт «Допомога ЗСУ» ви зможете знайти к розділі «Благодійність».

Ми також нагадуємо про кредитні канікули, які триватимуть з 1 березня по 1 червня цього року. Бережіть себе та своїх близьких. Мирного вам неба!

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.