Дія запустила додаток «Повітряна тривога»

В країні з’явився новий додаток, який точно стане вам в нагоді. У зв’язку з останніми подіями, Ajax разом з ІТ-компанією stfalcon.com та Мінцифрою розробив застосунок «Повітряна тривога».

Деталі

Даний додаток буде в автоматичному режимі відправляти вам сповіщення про повітряну тривогу. Програма безкоштовна та вже доступна до завантаження. Він буде інформувати вас про початок і закінчення тривоги в області, в якій ви проживаєте.

Додаток надсилає гучні сповіщення про різані види тривог: повітряну, хімічну та техногенну. Сповіщення будуть надходити навіть тоді, коли смартфон знаходиться на беззвучному або нічному режимі.

Українці зіткнулись з такою проблемою, що у всіх населених пунктах гарно чути сирену. Тому, застосунок є гарною альтернативою. Інформацію про небезпеку додаток отримує від обласних адміністрацій країни. Важливим є те, що додаток не потребує вашої геолокаціі, особистих даних та реєстрації.

Додаток вже доступний для жителів 12 областей. Розробники плідно працюють над тим, аби невдовзі ним могли скористатись всі жителі країни. Завантажити його можна на офіційних платформах App Store та Google Play..

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.