Київстар, Vodafone та lifecell розповіли, чи працюватиме зв’язок та інтернет у разі війни

У зв’язку з вторгненням окупантів до нашої країни, мобільні оператори скаржаться на постійні кібератаки та перебої зі зв’язком.

Деталі

«Київстар» запевняє, що численні ресурси допомагають зберігати безпеку телекомунікаційної мережі. Оператор використову сервіс, який вислідковує та блокує кібератаки. Сервіс захисту також обмежу доступ до даних компанії та ІТ-систем.

У разі пошкодження станцій, «Київстар» зможе швидко змінити трафік у країні та не залишити своїх абонентів без зв’язку.

Vodafone у разі погіршення ситуації обіцяє передати контроль за мережами Національному центру оперативно-технічного управління мережевими комунікаціями. Оператор також має власну захисну систему від кібератак.

Кілька днів тому, зв’язок зникав у Покровському, Сєвєродонецьку, Слов’янську, Краматорську та інших містах. Мобільному оператору поки не вдалось відновити стабільний зв’язок, поки є суттєві перебої.

Lifecell також обіцяє клієнтам підтримувати мережу. Оператор має в запасах дизельні генератори, які допоможуть залишатись на зв’язку навіть у разі відключення електрики. Відключення зв’язку у деяких регіонах дублюється на обладнання інших областей. Працездатність у разі відключення електрики підтримуватиметься за допомогою дизельних генераторів.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.