Київстар, Vodafone та lifecell надали українцям безкоштовний зв’язок і інтернет

Найбільші українські оператори мобільного зв’язку Київстар, lifecell та Vodafone у зв’язку із вторгненням Росії надали своїм абонентам безкоштовні дзвінки і інтернет. Так, Київстар дозволив своїм абонентам залишатися на зв’язку навіть без поповнення рахунку. Крім того, скасовано комісії у рамках послуги “Екстра гроші”.

Щоб отримати додаткові 175 гривень, потрібно лише запровадити код *117#. Також можна поповнити свій рахунок на конкретну суму: 15, 20, 75 та 125 гривень, також без комісії. Для цього є короткий номер *117*X#, де X – одна із можливих сум поповнення. Кошти надходять на рахунок вже за кілька хвилин, а використовувати їх можна на дзвінки на номери інших операторів, СМС, мобільний інтернет та роумінг.

Також удвічі збільшено кредитні ліміти для контрактних та корпоративних абонентів. Продовжено на 30 днів термін оплати за інтернет, телефонію та передачу даних.

Для клієнтів послуги “Домашній Інтернет” Київстар безкоштовно надаватиме послугу всім клієнтам, у кого вона не була оплачена і не працювала до цього.


Пільговий пакет послуг для абонентів нарахував 24 лютого lifecell. Без додаткової плати абонентам надали 30 хвилин на дзвінки по Україні та 5Гб інтернету на 30 днів.

 

А оператор Vodafone надає клієнтам, яким станом на ранок 24 лютого, не вдалося здійснити дзвінки або зайти до інтернету через непідключені пакети послуг або через низький баланс, 1000 хвилин та 10 ГБ мобільного інтернету.

Кредитні ліміти для контрактних абонентів продовжено на 90 днів. Крім того, 1000 хвилин та 10 Гб інтернету буде нараховано абонентам, які не зможуть зателефонувати протягом найближчих кількох днів.

Термін дії послуг – 30 днів із моменту підключення.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.