1000 гривнями з «Дії» тепер можна допомогти армії

Українці з двома щепленням, які беруть участь у програмі «єПідтримка», можуть пожертвувати отримані від держави кошти на потреби армії. Раніше члени Кабміну дозволили громадянам віком від 60 років використовувати «ковидну тисячу» для оплати послуг ЖКГ. Наразі в українців з’явилася можливість надати допомогу Збройним силам України.

У Facebook-профілі благодійної організації «Повернися живим» із цього приводу наголошується, що можливість жертвування коштів на потреби української армії було реалізовано видавництвом М. Мельника. На його сайті можна придбати сертифікат вартістю 1000 грн. Отримані від вакцинованих українців кошти видавництво переведе на банківський рахунок «Повернись живим».

 

Днями перші 100 000 грн. благодійна організація одержала від monobank. Надані вакцинованими громадянами кошти спрямовуватимуться на придбання військового обладнання на кшталт мобільних наглядових комплексів та підтримку медичного підрозділу «Госпітальєри».

Програму «єПідтримка» було запущено українським урядом 19 грудня минулого року. «Ковидні засоби» зараховуються на віртуальні та фізичні картки. Отримати їх можна через monobank, ПриватБанк, А-банк, Укргазбанк та ін. Гроші можуть бути витрачені на певні цілі. Перевести в готівку їх офіційно не можна.

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.