Київстар, Vodafone і lifecell повідомили чи буде працювати зв’язок і інтернет в разі війни з Росією

У зв’язку з нестандартною ситуацією в країні, мобільні оператори скаржаться на постійні кібератаки. Проте, мобільні оператори заспокоюють українців і обіцяють й надалі надавати свої послуги, якщо вторгнення таки відбудеться.

Деталі

Представники «Київстару» обіцяє, що кожен українець буде залишатись на зв’язку. За допомогою численних ресурсів оператор підтримує безпеку телекомунікаційної мережі.

Наразі оператор має сучасний сервіс для захисту своєї мережі. Стільниковий оператор має всі ресурси для того, щоб абоненти мати зв’язок.

Навіть якщо деякі станції будуть пошкоджені, то архітектура «Київстару» допоможе швидко змінювати трафік по всій Україні.

Vodafone

Оператор стверджує, що у разі вторгнення до країни він передасть весь контроль до Національного центру оперативно-технічного управління мережами комунікації. Та й взагалі всі українські мобільні оператори мають свій план того, що робити при спробі несанкціонованого вторгнення.

Оператор також має свій сильний захист проти кібератак.

Lifecell

Система цього оператора розроблена так, що навіть при незвичайних ситуаціях, компанія буде підтримувати свої ресурси. Оператор навіть має дизельні генератори, які зможуть підтримувати правильну роботу мережі.

Lifecell забезпечений додатковими каналами та обладнанням по всій Україні. Компанія також опублікувала чек-лист того, що потрібно робити у разі нападу.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.