Українцям роздають по 100 000 гривень в Дії

На початку року стартувала програма підтримки для безробітних малозабезпечених українців. Тепер вони зможуть отримати кредит від держави до 100.000₴ для відкриття власного бізнесу. Програма отримала назву «Рука допомоги», яка буде вам надавати кошти без відсотків, а за певних умов їх можна взагалі не повертати.

Деталі

Програма тестувалися протягом 2016-го по 2019 рік у деяких областях. У програмі взяло участь близько 240 громадян, а тепер ця можливість доступна по всій території України. Цього громадяни зможуть отримати допомогу у розмірі до 15 мінімальних зарплат, а саме 97 500₴.

Кошти можна отримати за тих умов якщо ви офіційно не працюєте, зареєстровані в центрі зайнятості то рахуєтесь як малозабезпечена сім’я. Це стосується громадян у яких місячний дохід не перевищує 2393₴. Для отримання допомоги варто звернутися до центру зайнятості, де більш детально зможете дізнатись всі умови.

Отримавши кошти, та маючи мету відкрити бізнес, вам необхідно зареєструвати себе як ФОП 3-Ї групи. Кредит видається на термін трьох років. Майте на увазі, що готівку ніхто не буде видавати. Суму перерахують на купівлю необхідного інвентарю та техніки.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.