У Vodofone ціна на тарифи знизилась вдвічі

Популярний мобільний оператор пропонує своїм абонентам підключити річний тариф з небаченою скидкою. Лише до кінця березня власники бізнесу, іншими словами ФОП, зможуть отримати пакет за вигідною ціною.

Деталі

Лише до 31 березня абоненти Vodafone зможуть отримати 50% знижки на річний тариф. До прикладу, популярний тариф Red Business S обійдеться всього в 750₴ за рік користування. Абоненти даного тарифного плану кожного місяця отримуають 8ГБ мобільного інтернету, безліміт на дзвінки всередині мережі та 100 SMS та 100 хвилин на розмови та повідомлення на номери інших операторів.

Існує й пакет Red Business M, до якого входять 16 ГБ інтернету, 200 хвилин та SMS, а також 25 хвилин на дзвінки за кордон. Тариф дорожчий на 570 гривень від попереднього.

Red Business L, Найбільш доповнений тариф у цій лінійці, який включає безлімітний інтернет, не обмежені дзвінки всередині мережі, від 350 до 600 хвилин розмов з іншими операторами, 200 хвилин на розмови за кордон та 200 МБ інтернету в роумінгу.

Взяти участь у акції зможуть всі юридичні особи, які раніше не користувались даними тарифами. Придбати акцію ви зможете до 31 березня на офіційному сайті мобільного оператора Vodafone.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.