«Київстар» представив два дуже дешевих тарифа

Мобільні оператори з кожним роком підвищують ціну на свої тарифи. Тим часом «Київстар» представив бюджетний тариф для громадян.

Деталі

Тариф є найдешевшим серед пакетів від «Київстар». Тариф має назву «Дзвінки для батьків», який можуть підключити пенсіонери та інваліди. Пакет має привабливу ціну у 75 гривень. Тариф має мінімум Інтернету, а саме 100 МБ. Хвилина спілкування на дзвінки інших мобільних операторів та стаціонарні телефони обійдеться у 0,6 гривень.

Тариф «Інтернет для батьків» коштуватиме користувачеві 100 гривень в місяць. В рамках даного тарифного плану доступні 5000 Мб мобільного інтернету, безліміт для дзвінків в мережі, а також 50 хвилин для дзвінків на номери інших операторів. При цьому перші два місяці користування цим тарифом обійдуться в 75 гривень.

«Київстар» вперше спробував запустити тарифи для окремого прошарку населення ще у 2020 році. За цей час вищезгаданими послугами скористались 400 тисяч громадян. Скористатись ними можуть громадяни від 60 років та люди з I-III групою інвалідності.

Для того, щоб підключити тарифи вам потрібно відвідати найближче відділення «Київстар» та мати при собі паспорт та ІПН.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.