Як захистити свої дані від дівчини та друзів на смартфонах Xiaomi

Конфіденційність та цифрова безпека відіграють величезне значення у сучасному світі. Якщо говорити про смартфони, все передбачено так, що пристроєм користується одна конкретна людина.

Справа в тому, що ми все більше персональних і секретних даних довіряємо своєму гаджету. У смартфоні зберігаються номери кредитних карток, особисті листування та навіть інтимні фото. Як же захистити себе від того, щоб хтось побачив цю особисту інформацію? Спочатку потрібно використовувати захист відбитка пальця, Face Unlock або паролі для розблокування. Але як бути, якщо смартфон вже розблокований (наприклад, його взяв друг чи родич)?

Користувач повинен створити захищені папки в галереї, щоб доступ до нього відбувався під час введення пароля або під час використання відбитка. Але є ще одна незручна ситуація, коли випадково можна “засвітити” щось особисте. Якщо у вас вже відкрита галерея або програма камери, то при відкритті меню з усіма запущеними програмами можна побачити мініатюри з вмістом галереї.

Розробники MIUI подбали про це. Якщо відкрити налаштування та зайти до розділу “Робочий стіл”, а далі включити “розмиття мініатюр” у галереї та камері, то випадкова людина побачить вміст вашої папки з фотографіями і ваша приватність буде захищена.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.