«Київстар» ощасливив абонентів запуском дуже важливого додатка

Популярні мобільні оператори не припиняють радувати своїх клієнтів. Цього разу «Київстар» презентував абонентам додаток, який точно стане в пригоді всім підприємцям.

Деталі

Новий додаток отримав назву «STARKASA». За новим законом всі підприємці повинні мати термінали. У відповідь на новий закон почались масові обурення: встановлювати термінал досить дорого. З даним додатком всі ваші операції будуть прямо у смартфоні.

Додаток матиме такі три важливі функції:

  • STARKASA.MARKET — являє собою певну систему, в якій можна замовити товари для бізнесу або окремих точок продажу;
  • Visa tap to Phone — дана технологія проводить оплату карткою бед наявності POS-терміналу;
  • Мобільна каса ПРРО — за допомогою функції ви зможете «починати» зміну, створювати списки товарів, видавати чек, робити касові звіти, повертати товари, «закривати» зміну.

Поки додаток буде безкоштовним до кінця червня. Після цього терміну вартість користування становитиме 199 гривень на місяць. Комісію не доведеться сплачувати у тому випадку, якщо оборот не переступає позначку у 30 000 гривень.

Як ви вже знаєте, з нового року всі ФОП 1 та 2 групи зобов’язані обслуговувати клієнтів за допомогою терміналів. Якщо ви відмовили клієнту в оплаті карткою — отримаєте штраф у розмірі 100% від чека клієнтів. Якщо таке порушення трапиться вдруге — доведеться повернути 150%. Тому, підприємці повинні запастись POS-терміналами або  QR-кодами.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.