Які безкоштовні послуги є у популярних мобільних операторів

Поплуряні мобільні оператори мають безліч безкоштовних послуг. Чи знати ви про їх існування? Сьогодні ми розповімо про халяву від «Київстар», Vodafone та Lifecell та як нею користуватись.

«Київстар»

Мабуть, вже всі абоненти знають про «суперсили». Вони доступні майже у усіх тарифних планах. За допомогою униз ви зможете додати гігабайти інтернету, більше хвилин на розмови чи інші послуги. Більше того, мобільний оператор анонсував привабливу колаборацію WOG. Водії отримають  знижки на паливо, або безкоштовну доставку протягом місяця з Інтернет-магазину Rozetka.

Гарний бонус очікує на туристів: закордоном Google-карти та деякі месенджери не тарифікуються. Якщо ви є учасником та користуєтесь банком SuperSense App, то ви отримаєте безлімітний інтернет на 7 днів.

Vodafonе

Абоненти даного мобільного оператора мають також гарну можливість безкоштовно користуватися YouTube та «Музикою нон-стоп» протягом 2 місяців. Video Pass надає необмежений доступ до таких сервісів, як YouTube, Netflix та Megogo, а також до музичних застосунків як Spotify, Apple Music, Shazam.

Lifecell

Для абонентів Lifecell презентував окрему програму лояльності «СІМагочі». Ви отримаєте кешбек у вигляді бонусів на вашу картку.

А чи знали ви, шо для абонентів також існує свій месенджер — ВіР. В ньому ви можете отримати 100 мегабайтів роумінгу та безкоштовно телефонувати на деякі номери. Абоненти «Хітмейкеру» та «Platinum Лайф» отримають безкоштовний доступ до Lifecell Music протягом 4 тижнів.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.