Безкоштовні послуги від мобільних операторів, про які ви не здогадувались

У популярних мобільних операторів є безкоштовні послуги, про які ви навіть не здогадувались. Ми розповімо вам про халявні бонуси від «Київстар», Vodafone та Lifecell та як ними користуватись.

«Київстар»

Мабуть, вже всі обізнані про таку можливість як «суперсили». Їх можуть підключити абоненти більшості тарифних планах. Таким чином, ви маєте можливість обрати додаткові гігабайти інтернету, більше хвилин на розмови чи інші послуги. Крім того, нещодавно мобільний оператор анонсував привабливу колаборацію WOG з знижками на паливо, або Rozetka з безкоштовною доставкою.

Гарний бонус очікує на туристів: закордоном Google-карти та деякі месенджери не тарифікуються. Якщо ви є учасником та користуєтесь банком SuperSense App, то ви отримаєте безлімітний інтернет на 7 днів.

Vodafone

Абоненти даного мобільного оператора можуть користуватися YouTube та «Музикою нон-стоп» абсолютно безкоштовно протягом 2 місяців. Video Pass надає необмежений доступ до таких сервісів, як YouTube, Netflix та Megogo, а також до музичних застосунків як Spotify, Apple Music, Shazam.

Lifecell

Для клієнтів Lifecell є окрему програма лояльності «СІМагочі». Абоненти мають можливість отривати кешбек у вигляді бонусів.

Також доя абонентів даного мобільного оператора існує свій месенджер — ВіР. В ньому ви можете отримати 100 мегабайтів роумінгу та безкоштовно телефонувати на деякі номери. Абоненти «Хітмейкеру» та «Platinum Лайф» отримають безкоштовний доступ до Lifecell Music протягом 4 тижнів.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.