В “Дії” можна отримати безкоштовний мобільний телефон і інтернет

Ми згадували про те, що люди від 60 років зможуть розрахувати отримати смартфон від держави. Цю інформацію повідомив Володимир Зеленський на заході Diia Summit.

Деталі

Президент додав, що мобільний Інтернет повинен з’явитись у кожному куточку країни, а ним мають користуватись громадяни будь-якого віку. Володимир Зеленський погоджується, що з цим можуть з’явитись складнощі, адже не буде літня людина витрачати всю пенсію на покупку смартфону.

Ми нагадуємо, зл два роки топу у державі буди запущені курси цифрової грамотності для літніх людей. Навесні країну чекає нова грандіозна державна програма. Всі вакциновані громадяни, які старші 60 років, отримають сучасний смартфон з підключеним пільговим тарифом.

Завдяки цьому забезпечиться доступ до Інтернету всіх жителів країни. «Держава у смартфоні – для всіх. Можливість впливати на процеси в державі – для всіх», — додає президент.

Володимир Зеленський також додав, що громадяни вже можуть взяти участь та допомогти у розвитку аднлї програми. Ви можете взяти участь та проголосувати за кращу назву, для цієї програми підтримки.

«Обирайте свій варіант, дивіться, як працює електронна демократія в «Дії», впливайте на розвиток цифрової держави», – наголосив Президент.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.