В «Дії» почали роздавати мобільні телефони: як отримати

Державний портал «Дія» набирає все більше популярності серед населення. Крім того, у додатку вже доступний новий тип документу— пенсійне посвідчення. На жаль, не всі пенсіонери мають сучасні смартфони. Але незабаром все зміниться.

Деталі

Як повідомляє голова Мінцифри, громадяни від 60 років зможуть отримати від держави смартфон вже у квітні цього року. Наразі поки невідомо, які саме смартфони отримають літні люди.

Дану новину повідомив Михайло Федоров, міністр цифрової трансформації, 8 лютого під час брифінгу Diia Summit 2022. Федоров поділився планами: частину державної програми хочуть реалізувати вже цього року.

Перший етап розпочнеться вже у квітні: в цей час буде відбуватись запис всіх охочих отримати гаджет. Другий етап залежить від виготовлення даних пристроїв. Федоров обіцяє анонсувати всі новини та етапи проєкту.

Міністр залишив в таємниці та не відвідав про джерело фінансування даного проєкту. За державною програмою, близько 8,5 млн. пенсіонерів зможуть безкоштовно отримати смартфон від держави.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.