Від сьогодні 1000 гривень з “Дії” в Приватбанку може отримати більше коло людей

Державний банк ПриватБанк розпочав оформлення спеціальних цифрових карт є Підтримка для громадян України від 14 років, які мають «зелений» COVID-сертифікат у додатку Дія. За інформацією прес-служби банку, підлітки, які вже є клієнтами банку, зможуть відкрити картку єПідтримка за кілька кліків у мобільному банку Приват24. Для цього потрібно оновити програму, зайти у вкладку «Гаманець», натиснути меню «Додати» та вибрати картку єПідтримка. Для зарахування допомоги достатньо перейти за посиланням у додаток Дія та подати заявку на виплату допомоги на картку ПриватБанку.

Якщо дитині вже виповнилося 14 років і вона ще не користується картками ПриватБанку, необхідно пройти ідентифікацію в будь-якому відділенні ПриватБанку, маючи при собі ІПН та паспорт громадянина України або паспорт громадянина України для виїзду за кордон. Після цього залишається реєструватися в Приват24 та оформити карту єПідтримка. Згідно з рішенням уряду, тепер використовувати засоби допомоги єПідтримка, серед іншого, також можна у сфері освіти (у тому числі для оплати здобуття дошкільної, позашкільної освіти, занять у гуртках, секціях), оплати харчування та проживання у гуртожитках навчальних закладів, придбання шкільного приладдя та канцелярських виробів.

За даними ПриватБанку, на сьогоднішній день українці оформили у ПриватБанку понад 5 мільйонів цифрових карт є підтримкою для отримання державної допомоги вакцинованим громадянам.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.