Смарт-годинники від Xiaomi обвалилися в ціні на один день

Amazfit, бренд Zepp Health (NYSE: ZEPP), підготував приємні знижки на смарт-годинник, щоб відсвяткувати ще один рік кохання та подяки. Подбати про здоров’я близьких та зробити їм приємний та стильний подарунок разом із Amazfit – легко, як ніколи.

Новий смарт-годинник Amazfit GTR 3 ідеально підходить для сучасної та активної пари, яка любить проводити час разом та з користю. Цей годинник може вимірювати відразу кілька показників здоров’я в одне натискання: рівень насиченості крові киснем, рівень стресу, частоту серцевого ритму та дихання.

У цьому останньому поколінні представлені ексклюзивні анімовані циферблати, такі як ‘Fox’, ‘Lucky Dice’ та багато іншого. Завдяки дисплею GTR 3 HD AMOLED, цілодобовому моніторингу стану здоров’я, потужній підтримці ОС Zepp і більш ніж 150 спортивним режимам цей годинник може урізноманітнити ваш спосіб життя.
Amazfit GTR 3 доступні у класичному чорному та приємному сірому кольорах за акційною ціною 4 499 грн (замість 4 999 грн).

Amazfit Bip U – незамінний партнер для близької людини, яка хоче зробити свій перший крок у розумному фітнесі. Вимірювання стану здоров’я, такі як моніторинг якості сну та відстеження серцевого ритму, призначені для того, щоб допомогти кожному досягти оптимальної продуктивності. Легкі, стильні, непомітні на руці і дуже прості у використанні, цей розумний годинник – базовий аксесуар, який порадує вашого партнера.

Amazfit Bip U доступні у світло-рожевому, чорному та зеленому кольорах за акційною ціною 1 399 грн (замість 1 599 грн).

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.