Google Camera 8.4 адаптували під популярні смартфони Xiaomi

Донедавна нова версія програми Google Camera 8.4 була доступна лише власникам фірмових смартфонів Pixel. Але завдяки розробнику з псевдонімом BSG тепер встановити останню версію GCam 8.4 можна на багато смартфонів Xiaomi, Redmi та POCO.

BSG взяв та й адаптував GCam 8.4 під Android 12 та ряд популярних смартфонів, у тому числі моделі Xiaomi, Redmi та POCO. Звісно, ​​ця портована версія може працювати не так ідеально, як офіційна програма, проте наші колеги з XiaomiToday протестували її на Xiaomi Mi 8 та OnePlus 8 і не помітили жодних критичних проблем.

Додаток GCam 8.4, спочатку призначений для Pixel 6 Pro, тепер можна встановити на Redmi Note 7 Pro, Redmi Note 10, Redmi Note 10 Pro, POCO X2 та POCO X3. Також велика можливість, що цей порт сумісний і з іншими моделями китайського виробника.

Слід зазначити, що крім нових функцій та режимів зйомки GCam 8.4 може похвалитися покращеною оптимізацією. Також у новій версії програмного забезпечення Google виправив помилки, виявлені в попередніх версіях програми.

Завантажити APK-файл Google Camera 8.4 для смартфонів Xiaomi, Redmi та POCO, можна за цим посиланням. Після цього в установках вашого пристрою потрібно дозволити інсталяцію програм з невідомих джерел, встановити програму і надати програмі всі необхідні дозволи.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.