Що робити, якщо у вас проблеми з додатком “Дія” і вакцинацією

МОЗ України повідомило громадянам  важливу інформацію. Інструкція стосується нестандартних випадків таких, як відмова у вакцинації, відсутність сертифікату або відмова бригади їхати до вас.

Деталі

Як ви вже знаєте, в Україні, на жаль, черговий спалах коронавірусної інфекції та карантин. Громадяни продовжують активно вакцинуватися. Але це також призводить до чималих проблем. Адже було зафіксовано багато випадків, коли громадянам відмовляли у вакцинації або отриманні сертифікату.

Наприклад якщо вам відмовили у вакцинації через те щової що ви маєте щеплення іншою вакциною то це зовсім не аргумент. Лікарі пояснюють що поєднання вакцин є безпечним для вашого здоров’я. Ви також не повинні чути відмову у вакцинації через те, що першу дозу ви робили в іншій установі. Крім того, все частіше громадяни скаржаться на те, що не можуть отримати сертифікат у державному додатку «Дія». В такому випадку вам потрібно оновити додаток. Якщо навіть це не допомогло, то варто звернутися до співробітників служби підтримки або сімейного лікаря.

Якщо ви помітили непрофесіоналізм зі сторони медичного персоналу, то вам необхідно звернутись до Міністерства охорони здоров’я за номером 0 800 60 20 19 (центр МОЗ з питань COVID-19).

Як показала практика, про наступну послугу знають не всі громадяни. Якщо за певних причин ви не можете самостійно відвідати пункт вакцинації, ви можете викликати бригаду медиків і отримати щеплення вдома. Бригада медиків відвідає вас після того, як в певному районі збереться достатня кількість людей для вакцинації. Якщо протягом декількох тижнів ви не мали візити лікарів, телефонуйте за номером COVID-19 за телефоном телефоном 0 800 60 20 19 і залишати скаргу.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.